Ballina Vendi PERFUNDON NE KOHE REKORD ASFALTIMI I AKSIT “ZOGU I ZI” – ISH...

PERFUNDON NE KOHE REKORD ASFALTIMI I AKSIT “ZOGU I ZI” – ISH QTU NE FIER

2

Puna filloj vetem dy dite me pare, dhe sot aksi nga tregu I fruta perimeve deri prane ish qendres tregtare qtu ne Fier po asfaltohet. Kjo pune e nisur nga bashkia e Fierit, ka gjetur mirekuptimin e qytetareve, te cilet per nje kohe te gjate kane vuajtuar amortizimin e kesaj rruge, e cila nuk kishte njohur nderhyrje me pare.  Ky aks rrugor, eshte nje nyje e rendesishme, per me teper ne kete periudhe, kur trafiku eshte devijuar per shkak edhe te punimeve qe po kryhen ne qender te qytetit te Fierit

https://youtu.be/ZAuoQW40hww