Ballina Sport PERFUNDON KAMPIONATI I FUTBOLLIT PER SHKOLLAT E MESME, SHPALLEN FITUESIT

PERFUNDON KAMPIONATI I FUTBOLLIT PER SHKOLLAT E MESME, SHPALLEN FITUESIT

2

Ka perfunduar  kampionati I futbollit per  vajza e djem te shkollave te mesme te qytetit te Fierit.  Ne ambientet e stadiumit “Loni Papuciu” skuadrat e shkollave te ndryshme  kane dhuruar nje spektakel te vertete per te gjithe te pranishmin. Ne fund te kampionatit u shpallen edhe skuadrat fituese per djem dhe vajza.

https://youtu.be/dB_z1b8Nem0