Ballina Vendi PARKU NATYROR I LEVANIT, BASHKIA FIER PUBLIKON PROJEKTIN

PARKU NATYROR I LEVANIT, BASHKIA FIER PUBLIKON PROJEKTIN

2

Se shpejti  Fieri do te kete parkun e vet natyror. Punimet do te nisin ne pyllin e Levanit, me nje siperfaqe prej 200 ha, i cili aktualisht eshte shpallur rezervat natyror i menaxhuar dhe tashme eshte prezantuar edhe projekti. Ky I fundit  synon rivitalizimin e pjeses juglindore te pyllit dhe kthimin e kesaj zone ne park kombetar.

https://youtu.be/POd0X9KEpTM