tvkombi
tvkombi

PANAHORI PA RRUGE DHE UJE, BANORET: KERKOJME ME SHUME INVESTIME

Vendi

Publikuar ne:18:31 - 15/11/2019

Per te shkuar ne Panahor, mund te perdoren vetem kafshet, pasi infrastruktura rrugore vecanerisht ne dimer, nuk e mundeson kalimin e automjeteve.  Banoret tregojne se rruga eshte totalisht e shkaterruar, ndersa prej vitesh mungon edhe uji I pijshem, edhe pse linja eshte e gjitha e shtruar. Ata vijojne te shpresojne se situata do te marr nje zgjidhje e cila do ti jepte fund nje harrese shume vjecare.

Ju sugjerojmë