Ballina Vendi ODISE PLAKU: FIERI, STARTI I NJE KARRIERE TE SUKSESSHME

ODISE PLAKU: FIERI, STARTI I NJE KARRIERE TE SUKSESSHME

2

Tituj, vepra dhe emra te letersise shqipe dhe jo vetem jane bere pjese e panairit te librit ne Fier, I cili qendroi I hapur per disa dite. Pjese e panairit ishte edhe autori fierak Odise Plaku, I cili ne nje interviste per TV Kombi, eshte ndalur tek rrugetimi I tij, jo vetem ne letersi.

https://youtu.be/jLy6p2I1A0o