Ballina Vendi Nga 1 qershori drejt Italisë do të udhëtohet pa “green pass”, për...

Nga 1 qershori drejt Italisë do të udhëtohet pa “green pass”, për çfarëdo arsye

1

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton se autoritetet në Itali kanë vendosur, që për udhëtimet drejt këtij vendi, duke filluar nga data 01 qershor 2022, nuk do të aplikohet kriteri i paraqitjes së ‘green pass’: certifikatë vaksinimi, shërimi apo test negativ.

Udhëtimet lejohen për çfarëdo arsye.