Ballina Vendi Ndarja nga jeta e ish-Presidentit Nishani, Ambasada amerikane: Kontributi i tij për...

Ndarja nga jeta e ish-Presidentit Nishani, Ambasada amerikane: Kontributi i tij për PD, zhvillimin e Shqipërisë dhe marrëdhëniet SHBA-Shqipëri do të mbahen mend

1

Ambasada amerikane në Shqipëri , shpreh ngushëllimet për ndarjen nga jeta të ish-presidentit Bujar Nishani:

Në mesazhin e ambasadës thuhet se kontributi i tij për Partinë Demokratike, zhvillimin e Shqipërisë dhe marrëdhëniet SHBA-Shqipëri gjatë mandateve të tij si President dhe Ministër do të mbahen mend nga bashkatdhetarët, bashkëpunëtorët dhe partnerët e shumtë, ndërsa i shpreh ngushëllimet familjes për humbjen.

Mesazhi:

Jemi të pikëlluar nga lajmi për ndarjen nga jeta të Presidentit Bujar Nishani. I shprehim familjes së tij ngushëllimet tona të përzemërta. Kontributi i tij për Partinë Demokratike, zhvillimin e Shqipërisë dhe marrëdhëniet SHBA-Shqipëri gjatë mandateve të tij si President dhe Ministër do të mbahen mend nga bashkatdhetarët, bashkëpunëtorët dhe partnerët e shumtë.