tvkombi
tvkombi

NAFTETARET E RAFINERISE SE BALLSHIT PERSERI KJO E HENE I KA GJETUR NE PROTESTE

Vendi

Publikuar ne:17:02 - 02/03/2020

Pas 11 ditesh greve me premtimin se do t’iu zgjidheshin kerkesat e tyre, hedhja e pagave dhe rifillimi I  punes,  naftetaret e rafinerise se Ballshit perseri kjo e hene i ka gjetur ne proteste.  Ata shprehen se vetem 17 % e punetoreve kane marre pagese ndersa pjesa tjeter jo.

Ju sugjerojmë