tvkombi
tvkombi

NAFTETARET E BALLSHIT EDHE KETE TE MARTE KANE ORGANIZUAR PROTESTEN E TYRE TE RRADHES NE DYERT E UZINES

Vendi

Publikuar ne:18:02 - 11/02/2020

Naftetaret e Ballshit edhe kete te marte kane organizuar protesten e tyre te rradhes ne dyert e uzines . Kjo eshte dita e katert me rradhe e protestes te naftetareve per pagat e pa marra dhe per papunesine qe i ka lene ne shtepi prej 5 muajsh. Naftetaret po pershkallezojne ne kete menyre protestat e tyre per te detyruar administratoret ti permbahen detyrimeve dhe kontratave  per ti dhene pagat e prapambetura, sigurimet dhe rikthimin e tyre ne pune.

Ju sugjerojmë