tvkombi
tvkombi

MUNGON ENERGJIA NE DISA FSHATRA. OSHEE: PO INVESTOHEN 170 MLN LEKE PER ZGJIDHJEN E SITUATES

Vendi

Publikuar ne:17:35 - 08/10/2019

Banoret e disa fshatrave te Njesise Administrative Topoje- Seman ne Fiet, prej kohesh perballen me mungesen e energjise elektrike ne pjesen me te madhe te vitit. Sipas banoreve linja ekzistuese ka me shume se 30 vite e amortizuar dhe nuk eshte bere remont fillestar por vetem rregullime te perkohshme. Burime prane OSHEE ne Fier kane deklaruar se jane ne dijeni te problemit dhe per te zgjidhur kete situate, eshte duke u kryer rikonstruksini i linjes TEC  – Nenstacioni i Hoxhares nje infestim qe kap vleren e rreth 170 mln lekeve,

https://youtu.be/nyVfDvxkmKY

Ju sugjerojmë