Ballina Vendi MINISTRIA E TURIZMIT DHE BASHKIA FIER, NISME SENSIBILIZUESE PER PASTRIMIN E BREGDETIT

MINISTRIA E TURIZMIT DHE BASHKIA FIER, NISME SENSIBILIZUESE PER PASTRIMIN E BREGDETIT

2

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit dhe Bashkia e Fierit kane nisur aksionin per pastrimin e nje prej plazheve me popullore te Fierit, ate te Darezezes. Nismes per pastrimin e ketij plazhi i jane bashkuar dhjetra te rinj te organizatave rinore. Nepermjet kesaj nisme sensibilizuese eshte dhene mesazhin e mbrojtjes se plazheve nga ndotjet njerezore