tvkombi
tvkombi

Ministri i Drejtesise ne Vlore,per te prezantuar ndihmen ligjore falas!Manaj:Reforma ne drejtesi po jep rezultat!VIDEO

Vendi

Publikuar ne:13:07 - 01/04/2022

Ministri i drejtesise Ulsi Manja ka qene prezente kete te premte ne bashkine e Vlores ku ka prezantuar ndihmen ligjore falas per personat ne nevoje.Pas perfundimit te takimit Manja ndalet te komentoi edhe ceshtjen persa i perket kadastrave te vendit Sipas tij ka patur nje hetim te thelluar mbi ceshtjet e pronave dhe kadastrave ne vend dhe pergjegjesit kane marr denimin e merituar. Hetimi sipas tij vijone dhe do te kete rezultate te tjera shumw shpejte Ka patur hetim edhe persa i perkete kadastres se Vlores, hetim ky i cili ka nisur nga punonjesi me i thjesht deri ne strukturat me te larta pa patur perjashtime teksa rezultatet do te shprehen shume shpejte .Ministri i drejtesise komenton edhe mbi arrestimin e deputetit Alqi Bllako duke ju shmangur komentit te shtimit te rasteve nga deputetet socialist perpara drejtesise. Ai shprehet se kjo mazhorance e sotme ka krijuar reformen ne drejtesi e cila po jep rezultat dhe duhet ta leme reformen ne drejtesi te bej punen e saj edhe ne kete rast.

Ju sugjerojmë