tvkombi
tvkombi

Merret vendimi nga Bordi, nga sot nafta do të shitet me 233 lekë/litri, benzina 218 lekë

Vendi

Publikuar ne:14:51 - 23/03/2022

– Merret vendimi nga Bordi, nga sot nafta do të shitet me 233 lekë/litri, benzina 218 lekë

Çdo operator i shitjes me shumicë dhe pakicë të nënprodukteve të naftës, është i detytuar të zbatojë Vendimin e Bordit të Transparencës në lidhje më çmimet e shitjes me shumicë dhe pakicë, në të kundërtën do të ndëshkohet duke nisur nga gjoba nga 2 mln lekë për ato që tregojnë me pakicë deri në 10 mln lekë për shumicën, por edhe heqja license nëse shkelja është e përsëritur. 

Kujtojmë se Bordi i Administrimit të Karburanteve u ngrit pikërisht për të bërë transparent lëvizjen e çmimit të naftës në bursë e ndikuar nga lufta në Ukrainë dhe shmangien e  abuzimeve brenda tregut tonë me karburantet.

Ju sugjerojmë