tvkombi
tvkombi

Me ne fund parkimi ne qytetin e Fierit nuk do te jete me makth per qytetaret.Sot ka nisur te funksionoje parkimi nentoksore ne qender te qytetit.Parkimi publik vjen si një zgjidhje ideale për ata që i lidh puna me institucionet afer qendres se qytetit por jo vetem, të cilët mund të parkojnë ne nëntokë dhe mandej të vijojnë aktivitetin e tyre.

Vendi

Publikuar ne:12:02 - 03/03/2022

https://fb.watch/bwlXXUtEgd/

Ju sugjerojmë