Ballina Vendi Me dorën në zemër dhe me flamurin më të bukur në botë,...

Me dorën në zemër dhe me flamurin më të bukur në botë, 7-vjeçari fierak mahnit në Air Albania

1

Shqipëria vërtetë humbi me Izraelin por dita ditës tifoza të rinj i bashkohen folesë kuq e zi! Për Dion Mile 7 vjeç nga Fieri ishte hera e parë në stadium! Dhe si herë të parë mbresat qenë të mëdhaja.Me dorën në zemër dhe me flamurin më të bukur në botë, 7-vjeçari fierak mahnitet nga ndeshja e kombetares shqiptare në Air Albania.