Ballina Vendi Lindi fëmijë pas një përd*hunimi, adoleshentja e mbyt pa mbushur 2 muajsh

Lindi fëmijë pas një përd*hunimi, adoleshentja e mbyt pa mbushur 2 muajsh

1

javascript:”;

E ka pranuar shtatzaninë pas një përdhunimi, madje edhe ka lindur fëmijën, por pas2 muajsh vajza 17 vjeçe e ka mbytur.

Ngjarje e rëndë ka ndodhur në Indi.

Nga dyshimet paraprake bëhet me dije se kjo ka ndodhur për shkak të traumës që duhet ta rriste fëmijën e vetme.

Theksohet gjithashtu se 17-vjeçarja nga Indore, Indi, fillimisht u tha policsëve se djali i saj vdiq pasi u sëmur, sipas raporteve.

Oficerët morën në pyetje adoleshenten pasi panë shenja mbytjeje në qafën e vogëlushit.

“Anëtarët e familjes i bënin presion që të martohej. Ajo ishte e frustruar dhe vrau foshnjën e saj 2-muajshe. Adoleshentja ka pranuar krimin e saj.”

Vajza është arrestuar.