Ballina Lajme Social “Lamtumirë Kopshti im” Fëmijët e kopshtit nr 6 Fier,koncert festiv në...

“Lamtumirë Kopshti im” Fëmijët e kopshtit nr 6 Fier,koncert festiv në diplomimin e tyre të parë

7
Në prag të  festës së “1 Qershorit” dhe mbylljes së vitit mësimor,32  fëmijë të kopshtit nr 6 Bashkia  Fier,   i kanë dhënë lamtumirën  kopshtit të tyre dhe shokëve më të vegjël, përmes një koncerti festive, të përgatitur me aq kujdes nga mësueset e tyre

Këngët,kërcimet si dhe lojrat zbavitëse, të përgatitura pas nje pune të gjate dhe të palodhshme nga stafi pedagogjik, kane emocionur jo vetëm vogëlushët por edhe prinderit e tyre.

Grupi i “Lepurushave” kanë mbyllur ciklin tre vjeçar të kopshtit, duke i dhën startin me këtë diplomim rrugës së gjatë të dijes