tvkombi
tvkombi

Lajm i mire dhe per turistet ne prag te sezonit veror/Përfundojne plotësisht punimet e rrugës lidhëse të Apollonisë, pjesë e projektit të ndërtimit të Bypass-it të Fierit.

Vendi

Publikuar ne:10:58 - 14/04/2022

Autoriteti rrugor shqiptar ka njoftuar se kanë përfunduar punimet ne rrugën lidhëse të Apollonisë, e cila ishte pjesë e projektit të ndërtimit të Bypass-it të Fierit.

Nëpërmjet një postomi në facebook, ARRSH njofton se rruga është e hapur për të gjithë përdoruesit e mjeteve dhe veçanërisht për vizitorët e Parkut Arkeologjik të Apollonisë.

Ju sugjerojmë