Ballina Vendi KRYEMINISTRI EDI RAMA NE FIER, APEL ABONENTEVE: LEGALIZOHUNI

KRYEMINISTRI EDI RAMA NE FIER, APEL ABONENTEVE: LEGALIZOHUNI

5

nje takimi qe ka zhvilluar ne ndermarrjen e Sh.a Ujesjellesit. Shoqeruar nga kreu I Bashkise se Fierit Armando Subashi, Kryeministri Rama edhe nje here I ka bere thirrje te gjithe abonenteve qe furnizohen me uje, te legalizohen. Sipas tij, nuk ka kthim pas, dhe lidhja e kontrates brenda afatit, eviton edhe sanksionet ligjore.

https://youtu.be/cp0YBP3l0Qs