tvkombi
tvkombi

Kosova dhe Serbia arrijnë marrëveshje për targat

Uncategorized

Publikuar ne:22:04 - 23/11/2022

“Ne kemi nje marrëveshje! Me kënaqësi të njoftoj se kryenegociatorët e #Kosovës dhe #Serbisë nën lehtësimin e BE-së kanë rënë dakord për masat për të shmangur përshkallëzimin e mëtejshëm dhe për t’u përqëndruar plotësisht në propozimin për normalizimin e marrëdhënieve të tyre”. Është ky njoftimi që ka dhënë në tuiter shefi i diplomacisë Europiane Joseph Borrell, pas takimit të  të kryenegociatorëve të Kosovës dhe Serbisë.

Ju sugjerojmë