tvkombi
tvkombi

KOORDINIMI I PUNEVE, TAKIM NE PREFEKTUREN E FIERIT

Vendi

Publikuar ne:16:08 - 02/09/2019

Prefekti I Qarkut Fier Baki Bala  ka mbledhur diten e sotme Keshillin Konsultativ, pjese e te cilit jane kreret e 6 bashkive te Qarkut, si dhe drejtues te tjere te qeverisjes qendrore. Ne zbatim te programit qeverises ne qarkun Fier Prefekti u ndal ne disa pika te rendesishme, ndersa koordinoi me kryetaret e Bashkive edhe planin e veprimtarive per perkujtimin e ngjarjeve jubilare te 75 vjetorit te Clirimit te vendit.

https://youtu.be/kqmCoxiZJ7M

Ju sugjerojmë