Ballina Vendi KOMISIONI I SHENDETESISE: SPITALI I FIERIT DUHET MARRE SHEMBULL

KOMISIONI I SHENDETESISE: SPITALI I FIERIT DUHET MARRE SHEMBULL

2

Komisioni per Punen, Çeshtjet Sociale dhe Shendetesine eshte ndalur sot ne nje vizite ne Spitalin Rajonal te qytetit te Fieit, aty ku ka pare nga afer investimet e kryera ne kete spital. Per kreun e ketij komisioni, Enver Roshi, hapja e repartit te hemodinamikes dhe funksionimi I tij eshte per t’u marre shembull. Puna e bere ne Fier eshte vleresuar edhe nga nenkrytarja e ketij komisioni Klodiana Spahiu. Pjese e komisonit te Shendetesise eshte edhe deputetja fierake Adelina Rista

https://youtu.be/CkcVIXcGvMk