Ballina Vendi KOMEDIA “PRAPASKENA E FATIT” KA SHOQERUAR ARTEDASHESIT FIERAK NE SKENEN...

KOMEDIA “PRAPASKENA E FATIT” KA SHOQERUAR ARTEDASHESIT FIERAK NE SKENEN E TEATRIT “BYLIS”

2

Komedia “Prapaskena e Fatit”  ka  shoqeruar mbremjn e kesaj te shtune artedashesit fierak ne skenen e teatrit “Bylis” . Ne qender te kesaj komedie  si autor dhe aktor eshte vet Herion Mustafaraj   i cili me ane te kesaj komedie muzikore  percjell jo vetem pjese komike, por dhe mesazhe per shoqerine.

https://youtu.be/we6g58DxrKQ