Ballina Vendi Këshilli i Integrimit Europian, Tabaku: Sot nuk kemi korrupsion banaqesh dhe s’luftohet...

Këshilli i Integrimit Europian, Tabaku: Sot nuk kemi korrupsion banaqesh dhe s’luftohet me konferenca

1

Është zhvilluar këtë të mërkurë takimi i radhës i Këshillit Kombëtar të Integrimit Europian.

Në fjalën e saj Jorida Tabaku, tha se sot korrupsioni sot nuk është korrupsion banaqesh dhe se nuk luftohet me konferenca.

“Sot korrupsioni nuk është korrupsion banaqesh. Nuk luftohet me konferenca”, tha ajo.