Ballina Vendi “IRMA”, PROJEKTI RIINTEGRUES QE PO ZBATOHET NE FIER

“IRMA”, PROJEKTI RIINTEGRUES QE PO ZBATOHET NE FIER

2

Nje tjeter projekt qe vjen ne ndihme per integrimin e familjeve te marginalizuara, duke i mbeshtetur ato ne nje minisipermarrje private, mbeshtur dhe ne bashkepunim me Terre des hommes, Qendren sociale Murialdo dhe GIZ, wshtw ai qw mban emrin IRMA. Ne prezantimin e ketij projekti ishte edhe nenkryetarja e Bashkise Fier Enkelejda Peshkepia, e cila pershendeti kete hap te ri ne sherbim te forcimit te familjes dhe ekonomise se tyre, si dhe foli mbi arritjet e deritanishme me kete fokus.

https://youtu.be/_SMSvz99qK4