Ballina Vendi Gjenerali Begaj kandidat për President, Rama i prerë: Grupi do ta votojë...

Gjenerali Begaj kandidat për President, Rama i prerë: Grupi do ta votojë në unanimitet të plotë, s’ka nevojë për diskutim

1
900

“Grupi do të votojë në unanimitet të plotë për Bajram Begaj dhe nuk ka nevojë të diskutojmë për këtë.”, kështu u shpreh kryeministri Edi Rama.

Gjithashtu theksoi se pati një dakordësim brenda Grupit rreth kandidaturës së shefit të Shtabit të Përgjithshëm, Bajram Begaj.

“U arrit në konkluzion që të propozonim këtë kandidaturë. Më vjen keq për ndonjë deputet që nuk u përfshi duke menduar që zarfat janë punë për mosha të reja dhe jam i bindur që herën tjetër të gjithë do të përfshihen.”