Ballina Vendi GATI PER 30 QERSHORIN, MBERRIN NE FIER BAZA MATERIALE

GATI PER 30 QERSHORIN, MBERRIN NE FIER BAZA MATERIALE

2

Qershorit. Sipas kryetarit te KZAZ NR 58 ne Fier ,Niko Neco baza materiale qe permban fletet e votimit ,dhomat e fshehta deri dhe tek boja shenuese qe do te perdoret ne gishtat e votuesve, ka ardhur tashme dhe do te nis te shperndahet ne qendrat e votimit ne Fier nje dite perpara dites se votimeve, pra ne 29 qershor.Ka mberritur ne Fier baza materiale per zhvillimin e zgjedhjeve vendore te 30

https://youtu.be/mytdax-LbnA