tvkombi
tvkombi

FIER, FESTOHET 20 VJETORI I INSTITUCIONEVE ARSIMORE “NUMANI”

Vendi

Publikuar ne:17:02 - 24/10/2019

Isnititucionet arsimore jopublike “Numani” ne Fier kane festuar sot 20 vjetorin e krijimit te tyre. Mes miqve e te ftuarve te shumte, nxenesve, ish nxenesve, prinderve e mesuesve, eshte bere nje prezantim I shkolles dhe arritjeve te saj ne keto 20 vite jete.  Per themeluesen e kesaj shkolle Suzana Numani, investimi ne arsim kerkon shpirt dhe pasion, dhe ne kete pervjetor te 20 ajo ka falenderuar te gjithe ata qe me plot dashuri kane edukuar dhe rritur breza te tere nxenesisht, pa harruar te gjithe ata qe kane zgjedhur familjen “Numani” per tu arsimuar.

Ju sugjerojmë