tvkombi
tvkombi

FESTOHET 7-8 MARSI NE PATOS

Vendi

Publikuar ne:19:51 - 07/03/2020

Bashkia Patos ka vazhduar edhe kete vit traditen e aktiviteteve me mesueset dhe grate me rastin e 7-8 Marsit, duke ndare se bashku me to jo vetem lule dhe momente festive, por edhe arritje ne disa tregues te rendesishem gjinor. Ky aktivitet festiv eshte pershendetur nga kryetarja e Bashkise se Patosit Rajmonda Balilaj.

Ju sugjerojmë