Ballina Vendi Farmacistët e Fierit takim me N/Kryetaren e Bashkisë për taksat vendore!VIDEO

Farmacistët e Fierit takim me N/Kryetaren e Bashkisë për taksat vendore!VIDEO

1

Farmacistet e Fierit kane zhvilluar sot nje takim konsultativ me nenkryetaren e Bashkise, Enkelejda Peshkepia ne lidhje me detyrimet vendore.

Ata kane kerkuar rishikimin e faturimeve duke relatuar mbi vleren e sherbimeve vendore. Znj. Peshkepia ka garantuar farmacistet se gjithcka do te shihet me korrektesi dhe do te eleminohet edhe ne rast se do te haser ndonje gabim i mundshem.

Vlen te theksohet se bashkia Fier shtyu likujdimin e tarifave dhe taksave vendore deri ne 15 qershor per te lehtesuar barren fiskale te biznesit.