Ballina Vendi ESHTE ZHVILLUAR NE PREFEKTUREN E QARKUT FIER MBLEDHJA E PARE E KOMITETIT...

ESHTE ZHVILLUAR NE PREFEKTUREN E QARKUT FIER MBLEDHJA E PARE E KOMITETIT TE MENAXHIMIT TE ZONAVE TE MBROJTURA MJEDISORE

3

Eshte zhvilluar  prefekturen e Qarkut Fier mbledhja e pare e Komitetit te Menaxhimit te Zonave te Mbrojtura  Mjedisore. Mbledhja  konstituoi kete komitet dhe u drejtua nga Prefekti Baki Bala, I cili eshte edhe kryetar I ketij komiteti. Ne  mbledhje u miratua urdheri I Prefektit per perberjen e kesaj strukture, me perfaqsuesit  e Institucioneve, ndersa u miratua edhe rregullorja e funksionimit te tij.

https://youtu.be/YjRYSiKr7js