Ballina Vendi “DITA E SHPRESES”, AKTIVITET NE SHKOLLEN 9-VJECARE “ANDON XOXA” NE FIER

“DITA E SHPRESES”, AKTIVITET NE SHKOLLEN 9-VJECARE “ANDON XOXA” NE FIER

2

Shkolla 9-vjecare “Andon Xoxa” ne Fier ka qene organizatorja dhe mikritesja e nje aktiviteti te vecante, nen titullin kuptimplote “Dita e shpreses”. Nxwnwsit kanw shpalosur pwrpara tw ftuarve, gatime tradicionale shqiptare, numra te bukur koreografik, por edhe aftesite e tyre ne sport. Ky panair I vertete ka gjetur mbeshtetjen e te pranishmeve, ndersa te tilla nisma jane kthyer ne tradite per kete shkolle.

https://youtu.be/LMCYv-c-BkU