Ballina Vendi “DARKA E LAMTUMIRES”, LUM DUARTROKITJESH NE TEATRIN “BYLIS”

“DARKA E LAMTUMIRES”, LUM DUARTROKITJESH NE TEATRIN “BYLIS”

2

Para se te shkojne ne darken e radhes ku ne te vertete nuk duan te shkojne, Pierre dhe Clotilde marrin nje vendim: te spastrojne pak shoqerite e konsumuara. Ata do te organizojne darka lamtumire, nje perzierje homazhi dhe lehtesimi, per miqte qe do dalin nga jeta e tyre .Ky eshte thelbi i komedise franceze “Darka e Lamtumires” qe ka ardhur ne skenen e Teatrit “Bylis” ne Fier nen regjine e Kiço Londos.

https://youtu.be/EIM8VKk85ic