Ballina Vendi Dalin emrat, cilët janë kandidatët për sekretariatet në PD.

Dalin emrat, cilët janë kandidatët për sekretariatet në PD.

1
Pd (5)

Dalin emrat e kandidatëve për organizatat partnere të PD. Bëhet fjalë për kandidatët për kryetar të Forumit Rinor të Partisë Demokratike si dhe Sekretariatet e tjera, duke nisur nga ai për luftën kundër korrupsionit, pushtetin vendor e çështjet elektorale.

Gazetari Osman Stafa ka siguruar listën e kandidatëve për “BalkanWeb”.

Sekretar për Organizatat partnere
(FRPD)
Ilirjana Kuçana
Megi Balliu

Sekretar për transparencen dhe luften kunder korrupsionit 
Ledina Mandia
Andia Pustina

Sekretar per te drejtat e njeriut 
Elda Hoti
Bislim Ahmetaj

Sekretar per organizimin 
Ervin Minarolli
Aurel Bylykbashi

Sekretar për Integrimin 
Edmond Spaho

Lediana Fratari

Sekretar per marredheniet me publikun

Jola Hysaj
Sara Bodo

Sekretar per ish të perndjekurit 
Indrit Hoxha
Bedri Blloshmi

Sekretar per diasporen dhe organizatat e partise jashte Shqiperise 
Tritan Shehu
Lorenc Luka

Sekretar per pushtetin vendor 
Ylli Asllani
Dasho Aliko

Sekretar per çeshtjet elektorale 
Ivi Kaso
Cim GJATA

Sekretar per ceshtjet gjyqesore te partise 
Endira Bushati
Adriana Kalaja