Ekonomi Archives - TV Kombi

Lajme/Ekonomi

Si po ndryshon konsumi nga rritja e kostove të jetesës

Si po ndryshon konsumi nga rritja e kostove të jetesës

Bordi i Transparencës publikon çmimet e reja të karburanteve

Bordi i Transparencës publikon çmimet e reja të karburanteve

Bie vlera e euros ne nivelin e 114.16, pse po nënçmohen valutat e huaja në raport me monedhën shqiptare?

Bie vlera e euros ne nivelin e 114.16, pse po nënçmohen valutat e huaja në raport me monedhën shqiptare?

Pagat në sektorin privat rriten me ritme 2.5 herë më të larta se në shtet

Pagat në sektorin privat rriten me ritme 2.5 herë më të larta se në shtet

Çmimet e ushqimeve në Shqipëri u rritën dy herë më shumë se inflacioni në shkurt

Çmimet e ushqimeve në Shqipëri u rritën dy herë më shumë se inflacioni në shkurt

Ndryshojnë çmimet e karburanteve, ulen nafta dhe benzina

Ndryshojnë çmimet e karburanteve, ulen nafta dhe benzina

Drafti i ri/ Kush merr rrogë mbi 60 mijë lekë, do tatohet Drafti i ri/ Kush merr rrogë mbi 60 mijë lekë, do tatohet 13 % nga shteti

Drafti i ri/ Kush merr rrogë mbi 60 mijë lekë, do tatohet Drafti i ri/ Kush merr rrogë mbi 60 mijë lekë, do tatohet 13 % nga shteti

Birra shqiptare rrezikon “zhdukjen”/ Bie prodhimi nga akciza, importet rriten 50%

Birra shqiptare rrezikon “zhdukjen”/ Bie prodhimi nga akciza, importet rriten 50%

Bordi i Transparencës ndryshon sërish çmimet e karburanteve, ulet nafta

Bordi i Transparencës ndryshon sërish çmimet e karburanteve, ulet nafta

Shqipëria ka kryer 10.5 milionë euro transfertat me vendet offshore që nga 2017-a

Shqipëria ka kryer 10.5 milionë euro transfertat me vendet offshore që nga 2017-a

Fiskalizimi/ Shqipëria vlerësohet si i vetmi në rajon me proces të përfunduar

Fiskalizimi/ Shqipëria vlerësohet si i vetmi në rajon me proces të përfunduar

Bordi i Transparencës merr vendimin, ulet çmimi i naftës në vend

Bordi i Transparencës merr vendimin, ulet çmimi i naftës në vend

Euro prek nivelin më të ulët në dy muaj, bie poshtë 115 lekëve

Euro prek nivelin më të ulët në dy muaj, bie poshtë 115 lekëve

Pagat në Shqipëri e BE, ja pse u ndërmor rritja e menjëhershme e pagës minimale

Pagat në Shqipëri e BE, ja pse u ndërmor rritja e menjëhershme e pagës minimale

Rënia e industrisë së qumështit, tregu po zëvendësohet nga importet

Rënia e industrisë së qumështit, tregu po zëvendësohet nga importet

Si po e tkurr konsumin rritja e çmimeve dhe emigracioni

Si po e tkurr konsumin rritja e çmimeve dhe emigracioni

Ndryshojnë çmimet e  karburanteve në vend/ Nafta rritet me 7 lekë, benzina me 4 lekë

Ndryshojnë çmimet e karburanteve në vend/ Nafta rritet me 7 lekë, benzina me 4 lekë

Rritet paga minimale, nga 1 prilli bëhet 40 mijë lekë. Ibrahimaj: E vlefshme si për sektorin publik dhe atë privat

Rritet paga minimale, nga 1 prilli bëhet 40 mijë lekë. Ibrahimaj: E vlefshme si për sektorin publik dhe atë privat

Drafti i ri për tatimin mbi të ardhurat; nga 1 janari 2024 profesionet e lira do paguajnë deri 23% tatim

Drafti i ri për tatimin mbi të ardhurat; nga 1 janari 2024 profesionet e lira do paguajnë deri 23% tatim

Paga minimale në Shqipëri mbetet më e ulëta në Europë edhe në 2023, thellohet diferenca me rajonin

Paga minimale në Shqipëri mbetet më e ulëta në Europë edhe në 2023, thellohet diferenca me rajonin

Ushqimet, Europa bën blerje nisur nga kostot, shqiptarët udhëhiqen nga shija

Ushqimet, Europa bën blerje nisur nga kostot, shqiptarët udhëhiqen nga shija

Inflacioni në Evropë bie, por çmimet e ushqimeve rriten, ja cili shtet paguan më shumë

Inflacioni në Evropë bie, por çmimet e ushqimeve rriten, ja cili shtet paguan më shumë

Ndryshon çmimi i karburanteve, sa shiten nga sot nafta dhe benzina

Ndryshon çmimi i karburanteve, sa shiten nga sot nafta dhe benzina

Çmimet e karburanteve, ulet me 5 lekë nafta, më lirë edhe benzina! S’ndryshon gazi

Çmimet e karburanteve, ulet me 5 lekë nafta, më lirë edhe benzina! S’ndryshon gazi

Shtrenjtohen kreditë në lekë, interesat prekin nivelin më të lartë prej vitit 2018

Shtrenjtohen kreditë në lekë, interesat prekin nivelin më të lartë prej vitit 2018

Pas 5 muajsh, ulet çmimi i gazit në Europë.

Pas 5 muajsh, ulet çmimi i gazit në Europë.

Bizneset kundër paketës fiskale, kërkojnë ulje të taksave

Bizneset kundër paketës fiskale, kërkojnë ulje të taksave

Taulant Balla vlerëson komunitetin e biznesit: Luan një rol të rëndësishëm në zhvillimin e sektorit turistik të Fierit

Taulant Balla vlerëson komunitetin e biznesit: Luan një rol të rëndësishëm në zhvillimin e sektorit turistik të Fierit

Inflacioni më i lartë në 2 dekada, shqiptarët paguajnë çmimet më të larta! Qeveria më shumë të ardhura

Inflacioni më i lartë në 2 dekada, shqiptarët paguajnë çmimet më të larta! Qeveria më shumë të ardhura

Heqja e fashës së akcizës te birra, kosto të shumëfishta te prodhuesit dhe ekonomia

Heqja e fashës së akcizës te birra, kosto të shumëfishta te prodhuesit dhe ekonomia

“Një e treta e ekonomisë botërore mund të bjerë në recesion”, paralajmërimi i FMN: Më e keqja do të vijë

“Një e treta e ekonomisë botërore mund të bjerë në recesion”, paralajmërimi i FMN: Më e keqja do të vijë

Nga janari, të vetëpunësuarit do të tatohen me 15% për të ardhurat nga 0 deri në 14 milionë lekë.

Nga janari, të vetëpunësuarit do të tatohen me 15% për të ardhurat nga 0 deri në 14 milionë lekë.

Inflacioni në shtator 8.1%, niveli më i lartë në 24 vite nga çmimet e larta të ushqimeve dhe naftës

Inflacioni në shtator 8.1%, niveli më i lartë në 24 vite nga çmimet e larta të ushqimeve dhe naftës

Rama: Fasha e energjisë do të vendoset në nëntor

Rama: Fasha e energjisë do të vendoset në nëntor

Të ardhurat nga turistët e huaj arritën rekordin në 6 muajt e parë të 2022

Të ardhurat nga turistët e huaj arritën rekordin në 6 muajt e parë të 2022

Shtrenjtohen deri 33%, çmimet e produkteve të bulmetit

Shtrenjtohen deri 33%, çmimet e produkteve të bulmetit

Këtë vit prindërit shpenzojnë dyfish. Sa kushton dita e parë e shkollës në Shqipëri?

Këtë vit prindërit shpenzojnë dyfish. Sa kushton dita e parë e shkollës në Shqipëri?

Vazhdon forcimi i  dollarit.Njihuni me kursin e  këmbimit valutor

Vazhdon forcimi i dollarit.Njihuni me kursin e këmbimit valutor

REKORD/”Çmimet në qiell”, ushqimi kthehet në një sfidë më vete për familjet shqiptare

REKORD/”Çmimet në qiell”, ushqimi kthehet në një sfidë më vete për familjet shqiptare

Nëse shpenzoni më shumë se 7,600 lekë energji elektrike në muaj, fatura shtesë do të jetë 4.4 herë më e lartë

Nëse shpenzoni më shumë se 7,600 lekë energji elektrike në muaj, fatura shtesë do të jetë 4.4 herë më e lartë

Dollari arrin nivelin më të lartë në 5 vjet në tregun vendas

Dollari arrin nivelin më të lartë në 5 vjet në tregun vendas

Zbulohet plani i qeverisë për kursimin e energjisë

Zbulohet plani i qeverisë për kursimin e energjisë

12