tvkombi
tvkombi

BASHKIA PATOS, NDERHYRJE NE INFRASTRUKTUREN E “FSHATIT TE RI” NE ZHARREZ

Vendi

Publikuar ne:16:57 - 27/10/2019

Rreth 2000 banore dhe fermere te Fshatit te Ri dhe 6000 banore dhe fermere te zonave perreth ne Njesine Administrative Zharrez ne Patos, nga sot gezojne infrastrukture bashkekohore. Gjate nje inspektimi te kryer ne kete zone, kryebashkiakja Rajmonda Balilaj eshte shprehur se rruga “Keneta e Mitros”, gezon nje standard te ri urban, si nje potencial i ri infrastrukturor qe ndikon cilesisht ne veprimtarine e banoreve e fermereve.

https://youtu.be/OES-swOE-mI

Ju sugjerojmë