tvkombi
tvkombi

Bashkia Fier nis punën për ndertimin e shtëpise së re të familjes Metua!

Vendi

Publikuar ne:19:18 - 17/05/2022

Bashkia Fier nepermjet ndermarjes se sherbimeve pu like ka nisur sot nga puna per rindertimin e shtepise se familjes Metua ne Mbrostar.Kryebashkiaku i Fierit Armando Subashi ne rrjetin social facebook ka dhene edhe lajmin per fillimin e punimeve per ndertimin e shtepise se familjes Metua ne Mbrostar qe u shkrumbua nga flaket nje dite me pare

Postimi i Armando Subashit

E nisëm punën për riparimin e banesës së familjes Metua, dëmtuar nga zjarri i djeshëm.
I shpejtë do të jetë edhe rikthimi i kësaj familjeje në banesën tërësisht të rikonstruktuar nga Ndërmarrja e Shërbime Publike të Bashkisë Fier.
Deri atëherë nuk do të mungojë as vëmendja dhe as kujdesi nga ana jonë.

Ju sugjerojmë