Ballina Vendi BANORET E VERBASIT: BALILAJ, NJE TJETER MANDAT TE SUKSESSHEM NE KRYE TE...

BANORET E VERBASIT: BALILAJ, NJE TJETER MANDAT TE SUKSESSHEM NE KRYE TE BASHKISE PATOS

2

30 qershori po afron dhe po kaq e afert eshte dita kur projekte te rendesishme pritet te zbatohen ne te gjithe bashkisne e madhe te Patosit. Per te shpalosur punet e kryer deri me sot por edhe ato qe jane ne vazhdim, kryetarja e bashksie se Patosit Rajmonda Balilaj eshte ndalur ne nje takim me banore te zones se Verbasit, aty ku fillimisht eshte fokusuar tek infrastruktura rrugore dhe puna qe eshte bere per mirembajtjen e rrugeve, jo vetem akseve kryesor por edhe atyre te brendshem

https://youtu.be/j5JhhAwpyf4