tvkombi
tvkombi

Banorët e Rinasit sërish në protestë, ulen këmbëkryq dhe bllokojnë rrugën! Nuk çojnë fëmijët në shkollë

Vendi

Publikuar ne:09:20 - 04/05/2022

Sot është dita e tretë e protestës së banorëve të Rinasit. Banorët kanë bllokuar rrugën duke u ulur këmbëkryq, ndërkohë që nuk kanë dërguar as fëmijët sot në shkollë në shenjë proteste. Fëmijët bashkë me familjarët e tyre janë ulur në mes të rrugës, ndërsa fëmijët tharrasin ‘hapni rrugën, hapni rrugën’.

ARRSH ka vendosur që për një afat të pacaktuar lëvizja drejt aeroportit të realizohet me një sens lëvizje me drejtimin nga Qafë Kashari-Rrethrrotullimi i “Nënë Terezës”-Ahmetaq. Mjetet që vijnë nga veriu për drejtimin në Rinas do të ndjekin lëvizjen Fushë Krujë-Vorë-Qafë Kashar-Aeroport. Rruga e njohur si ‘Ura e Hajdutëve’ që të lidh me Kamzën është bërë me një sens lëvizje dhe banorët e asaj zone që duhet të shkojnë drejt Rinasit apo për të shkuar në autostradë, nuk kalojnë dot aty. Ata duhet të shkojnë tek Ura e Gjolës, më pas tek Fushë Preza dhe për të kaluar më pas tek rrethrrotullimi i Vorës për të marrë aksin e autostradës.

Ju sugjerojmë