Ballina Vendi BALILI NE GJYNAQAR: BESIMI JUAJ NE 30 QERSHOR, FORCA PER TE VIJUAR...

BALILI NE GJYNAQAR: BESIMI JUAJ NE 30 QERSHOR, FORCA PER TE VIJUAR PERPARA PROJEKTET E NISURA

2

Frytedhenese dhe teper efikase jane cilesur nga banoret e Bashkise se madhe te Patosit, takimet qe kryetarja e saj Rajmonda Balili eshte duke zhvilluar gjate ketyre diteve. Zonja Balili ka bashkebiseduar gjate pasidten e kesaj te marte me banore te fshatit Gjynoqar ne Njesine Administrative Ruzhdie, aty ku ka degjuar jo vetem problematikat qe ata kane, por duke u dhene zgjidhje atyre.

https://youtu.be/L640TvfeHko