Ballina Vendi AUTORITETI KOMBETAR I USHQIMIT VIJON KONTROLLET TEK OPERATORET E BIZNESIT QE TREGTOJNE...

AUTORITETI KOMBETAR I USHQIMIT VIJON KONTROLLET TEK OPERATORET E BIZNESIT QE TREGTOJNE PRODUKTE USHQIMORE

2

Autoriteti Kombetar i Ushqimit vijon kontrollet tek Operatoret e Biznesit qe tregtojne produkte ushqimore, ne kuader te zbatimit te planit te sezonit turistik per te siguruar mbarevajtjen e sezonit dhe garantimin e qytetareve per sigurine ushqimore. AKU ka ushtruar nje sere kontrollesh ne qytetin e Fierit, ku ne nje njesi tregtimi supermarket ne libofshe nga inspektimi u kostatuan disa lloje produktesh me afat perdorimi te kaluar.

https://youtu.be/tC8ThAVu8jU