Ballina Vendi Arrestime në bashkinë e Sarandës dhe Kadastër, në pranga drejtori i Urbanistikës,...

Arrestime në bashkinë e Sarandës dhe Kadastër, në pranga drejtori i Urbanistikës, juristja dhe noteri

2
Bashkia Sarande

Drejtori i Urbanistikës në Bashkinë e Sarandës , P. Zh, është arrestuar këtë të mërkurë.

BalkanWeb mëson se gjithashtu në pranga ka rënë edhe R. A juriste në ASHK Sarandë, dhe A. A, me profesion noter.

Polica ka ekzekutuar urdhër arrestet e të lëshuara nga Prokuroria e Sarandës. Sakaq bëhet me dije se arrestime janë kryer edhe në Kadastër.