tvkombi
tvkombi

Armando Duka rizgjidhet presidenti i FSHF-së

Sport

Publikuar ne:11:13 - 15/03/2022

Nuk kishte asnjë dyshim, në këto kushte, Armand Duka zgjidhet presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit.Duka siguron një mandat të 6-të në krye të FSHF pas një procesi të kontestuar fuqishëm nga kandidati tjetër Dritan Shakohoxha i cili nuk ishte i pranishëm në këtë Asamble duke e konsideruar jo ligjore, jo statusore dhe fals.

Duka kishte përballë në këtë zgjedhje dy rivalë, Shakohoxhën dhe trajnerin e mirënjohur Sulejman Starova.

Duka u shpall fitues me 37 vota, 2 dolën të pavlefshme ndërsa 4 vota shkuan për Starovën Të pranishëm në këtë Asamble ishin 43 delegatë me të drejtë vote nga 55 në total. Duka u shpall fitues që në raundin e parë teksa siguroi shumicën e votave.

Ju sugjerojmë