tvkombi
tvkombi

Alarm për bombë në aeroportin e Prishtinës, “Adem Jashari”

Lajme

Publikuar ne:16:44 - 06/02/2023

Në aeroportin e Prishtinës “Adem Jashari” është ngritur alarmi për kërcënim me bombë teksa është vendosur në lëvizje edhe Policia e Kosovës.

Lajmin e ka konfirmuar zyrtarisht zëdhënësja e Aeroportit Valentina Gara.

“Konfirmojmë se kemi pranuar një kërcenim me bombë. Udhëtarët dhe personeli janë evakuar. Ekipet emergjente janë involvuar ne detyrat dhe përgjegjësitë e caktuara”, ka njoftuar Gara.

Nga ana tjetër, Policia e Kosovës thotë se informacioni për kërcënim ka ardhur rreth orës 16:00.

“Rreth orës 16:00 është pranuar informata për dyshimet që ndërlidhen me një shpërthim të mundshëm në Aeroportin Ndërkombëtar  “Adem Jashari”. Policia menjëherë ka dalë në vendin e ngjarjes dhe ka nisur ndërmarrjen e veprimeve operative të nevojshme për të menaxhuar me situatën”, thuhet në njoftimin e Policisë së Kosovës.

/rtsh.al/

Ju sugjerojmë