tvkombi
tvkombi

Aksioni ne Vlore/Erdhi nga Italia dhe investoje kursimet e jetes per hotelin ne Vlore, por sot hoteli po shembet dhe askush nuk i jep rrugezgjidhje se cfare do te ndodh me te!VIDEO

Vendi

Publikuar ne:09:54 - 05/04/2022

Qe prej fillimit te aksionit ne bregdetin e Vlores jane shembur 40 objekte. Nder ta edhe hoteli qe do te shembet sot.Pronaret e hotelit kane nisur prej oreve te mengjesit cmontimin e tij pa kundershtime teksa nuk pranojne te komentojne per media marrveshjen e arritur. Zona ka nje numer te paket te efektiveve te policise pasi nuk ka probleme momentalisht

E vetmja qe ende nuk ka asnje informacion ne kete histori eshte Merina Carillo, administratorja e cila ka marr me qera per pese vite hotelin ne fjale.Zonjes me kombesi italiane momentalisht nuk i jane kthyer as leket dhe nuk ka ende nje pergjigje zyrtare, pavaresisht se i eshte drejtuar dhe gjykates dhe ambasades italiane. Ironia e gjithe kesaj eshte fakti se nderkohe, qe administratores se hotelit i shembet prona, bashkia e Vlores i dergon asaj per te paguar taksat vendore

Ju sugjerojmë