tvkombi
tvkombi

Balla dhe Subashi vizitojne ambjentet e Agropika ne Fier!Balla i ben thirrje fermereve te aplikojne dhe te shtojne te mbjellat, se te gjithe ata qe punojne token, do te jene perfitues!

Vendi

Publikuar ne:20:03 - 09/03/2022

Kryetari i Qarkut te Partise Socialiste,Taulant Balla dhe Kryetari i Bashkise se Fierit Armando Subashi, kane inspektuar diten e sotme procesin e aplikimit te fermereve ne Agropika ne Fier.Ne takimin me fermeret, Balla i ka ber thirrje ketyre te fundit qe te aplikojne se nuk do te mbetet asnje fermer, qe punon token pa perfituar nga skema e subvencioneve.Po keshtu Balla i ka ber thirrje fermereve te punojne token dhe te mbjellin sa me shume ne kete periudhe, sidomos kulturen e misrit.Kjo thirrje ndaj fermereve vjen ne nje periudhe te veshtire, ku shumica e drithrave kane qen te eksportuara nga Rusia apo Serbia.

Duam që çdo familje të aplikojë me dokumentacionin siç kërkohet dhe të gjithë të marrin atë që atyre ju takon. Ne jemi në hambarin e bujqësisë shqiptare dhe të gjithë do të përfitojnë vetëm duke nxituar të aplikojnë,” u shpreh Balla. Sipas Ballës në thirrjet e këtij viti do të mbështeten 13 masa në sektorë të ndryshëm, që nga blegtoria, bletaria, serra, peshkimi, bimët mjekësore aromatike etj.

Ju sugjerojmë