tvkombi
tvkombi

“Andon Xoxa” solidarizohet me luften ne Ukraine,duke u veshur me ngjyrat e flamurit.

Vendi

Publikuar ne:23:25 - 01/03/2022

Shkolla 9-të vjeçare “ Andon Xoxa ”, qe njihet dhe si nje nga shkollat me elitare te qytetit te Fierit, persa i perket cilesise ne mesimdhenie dhe produktivitetit te nxjer nder vite,ka ber mbremjen e kesaj te marte nje xhest vertet te vecante. Nxenesit e kesaj shkolle dhe stafi pedagogjik jane sensibilizuar me situaten ne Ukraine,duke e veshur te gjithe godinen e mesimdhenies me ngjyrat e simbolit kombetare.E gjithe godina eshte ndriçuar me ngjyrat blu dhe të verdhë te flamurit te Ukraines ne shenje mbeshtetje dhe solidarizimi. Nxenesit kanë përshëndetur moshatarët e tyre ukrainas, që në këto ditë janë duke kaluar çaste të vështira, për shkak të luftimeve atje. Ata thonë njëzëri se fëmijët duhet të mësojnë në shkolla, e jo të vriten me bomba. “Ne jemi me ju në këtë ditë të vështira”, Lutjet tona janë me njerëzit në Ukrainë, duke shpresuar që të jenë sa më të mbrojtur” shprehen nder te tjera nxenesit.Më pas, në shenjë solidarizimi, shkolla është veshur me ngjyrat e flamurit ukrainas.

Ju sugjerojmë