tvkombi
tvkombi

29 NENTORI NE FIER, PERKUJTOHET 75 VJETORI I CLIRIMT TE VENDIT

Vendi

Publikuar ne:17:41 - 29/11/2019

Eshte perkujtuar kete 29 nentor jubileu i 75 i Clirimit te Shqiperise. Ne perkujtim te kesaj dite te shenuar nga autoritetet vendore ne Fier, deputet te PS ,familje te deshmoreve , nxenes shkollash dhe qytetar jane zhvilluar homazhe ne varrezat e Deshmoreve te rrethit Fier. Ne simbol te kesaj dite te gjithe perkulen dhe vleresojne heroizmin e deshmoreve.

Ju sugjerojmë